Виробнича практика

Тема: Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них.
1. Інструктаж з охорони праці, безпеки життєдіяльності.

Приготування тіста для вафель. Приготування вафельної трубочки з начинкою - крему масляного на згущеному молоці; ( 18.03.2020 )
2Приготування пісочного тіста. Приготування печива “Зірочка”;( 25.03.2020 )
3. Приготування сочників з сиром (прісне тісто); ( 01.04.2020 )
4. Приготування тіста для млинчиків; ( 07.04.2020 )
5. Приготування пряничного тіста та виробів з нього;
( 08.04.2020 )



Тема: Приготування тістечок і тортів
1. Приготування тістечка пісочного “ Ягідні човники;
( 14.04.2020 )
2. Приготування тістечок з листкового тіста з фруктами;
( 15.04.2020 )
3. Приготування тістечка повітряного “ Лада”; ( 21.04.2020 )
4. Приготування торту пісочного з полуницею; ( 22.04.2020 )
5. Приготування заварного тістечка “ Кошики з вишнями”;
( 23.04.2020 )
6. Приготування торту “ Листопад”; ( 28.04.2020 )

Комментариев нет:

Отправить комментарий