Технологічна картка приготування тістечко "Козиночка" з білковим кремом 14.04.2020


Технологічна карта №54 
ТІСТЕЧКО «КОРЗИНОЧКА» З БІЛКОВИМ КРЕМОМ 
Збірник рецептур борошняних кондитерських та булочних виробів./ за ред. О.В. Павлова. – М.: «Гідрометеовидат», 1998.
Сировина
Пісочне тісто
Крем білковий
Крем Шарлот
Зведена рецептура
Борошно вищого ґатунку
87
-
-
87
Борошно на підпил
-
-
-
7
Цукор
35
68
26
129
Яйця або меланж
12

5
12
Масло вершкове
53
-
29
82
Білки яєчні
-
34
-
34
Пудра ванільна
-
3
0,3
3,3
Коньяк або вино десертне
-
-
0,2
0,2
Молоко
-
-
17
17
Есенція
0,4
-
-
0,4
Сода
0,1
-
-
0,1
Амоній
0,1
-
-
0,1
Сіль
0,4
-
-
0,4
Начинка фруктова
-
-
-
93
Фрукти або цукати
-
-
-
20
Цукрова пудра
-
-
-
4
Вихід напівфабрикатів
170
105
68
-
Вихід готового виробу
-
-
-
450
Розраховано на 10 шт. по 45 г
Технологія приготування 
Випечений і охолоджений пісочний кошик заповнюють фруктовою начинкою, а на неї накладають пишною спіраллю білковий крем. Поверхню тістечок оздоблюють довільним візерунком з вершкового крему, шматочками цукатів і посипають цукровою пудрою.
 Вимоги до якості 
Тістечка у вигляді кошиків, оздоблені білковим кремом і шматочками цукатів, в середині кошику повидло, притрушені цукровою пудрою. Запах відповідний есенції , ванільної пудри. Тісто пропечене, крихке, солодке. Готові тістечка реалізують в продовж 72 годин і зберігають при температурі 5-7 0С.

Комментариев нет:

Отправить комментарий